2022 Hyundai Tucson afsløret i dag: Tjek muligheder, funktioner og mere

Hyundai præsenterer sin nye 2022 Tucson SUV i dag.Bilproducenten er forpligtet til at give kunderne en SUV-oplevelse gennem avancerede tilslutningsløsninger.
Hyundai Tucson er udstyret med en ny Nu 2.0 benzinmotor med 6-trins automatgear og en ny R 2.0 dieselmotor med 8-trins automatgear.
Hyundai Tucson har en 26,03 cm (10,25 tommer) flydende digital instrumentklynge med personlige temaer, sving-for-sving-navigation, parkeringssensordisplay foran og bagpå, valg af køretilstand (Normal/Øko/Sport/Smart) og terrængående kørselstilstande (Sne/mudder/sand).
26,03 cm HD infotainment- og navigationssystem inkluderer HD widescreen, delt skærm, indbyggede stemmekommandoer, Android Auto og Apple Car Play-forbindelse, berøringsfølsom midterkonsol med integreret infotainment- og klimastyring, flersproget support, Print Alexa og Google stemmeassistenter .på lokalt og engelsk, naturlige omgivende lyde, betjent tilstand og brugerdefinerede profiler til personalisering.
Der er over 60 forbundne funktioner i bilen, samt et gratis 3-årigt Bluelink-abonnement og smartwatch-forbindelse til iOS, Android OS og Tizen.
Tucson har også flere klimastyringsteknologier, dobbeltzone FATC (fuldautomatisk klimastyring) med automatisk varmelegeme, ventilerede og opvarmede forsæder, et stemmeaktiveret smart panoramasoltag, et Bose Premium Sound-system med 8 højttalere og højdejustering.gratis smart el-bagklap, elbetjent førersædehukommelsesfunktion, elektrisk parkeringsbremse og regnfølsomme vinduesviskere.
Med hensyn til sikkerhedsfunktioner er Hyundai Tucson udstyret med Hyundai SmartSense med ADAS niveau 2 funktionalitet.Dens køresikkerhedsfunktioner omfatter advarsel om forlæns kollision, hjælp til undgåelse af kollisioner fremad for biler, fodgængere, cykler og sving i vejkryds.Den leveres også med Blind Spot Collision Advarsel og Undgåelse Assistance.
Hyundai Tucson er også udstyret med parkeringssikkerhedsfunktioner såsom advarsel om kollision bagfra og trafikundgåelsesassistent, samt en surround view-monitor.Der er seks airbags, parkeringssensorer, et elektronisk stabilitetskontrolsystem, et nedstigningskontrolsystem og et bakkesystem til nedstigning.


Indlægstid: 20. august 2022

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os